swishing – zondag 24 augustus

Op zondag 24 augustus organiseren Bieke en Elke op Mastouche een fantastische swishing, ofwel ‘kledingruil’. Vergeet loop, trek- en duwtoestanden met pubers om toch maar als eerste een rokje te bemachtigen.

Het wordt gewoon een gezellige openluchtwinkel waar iedereen die passeert welkom is om een truitje in een broek te komen wisselen, of een broek in een rok, aan u de keuze. En dat helemaal gratis en voor niets!

Wat hebben we graag: vrouwenkleren, meisjeskleren, zwangerschapskleren en ook kinderkleren, maar wel allemaal in goede staat. We doen niet moeilijk over merken, maar we houden wel van stijl.

Wat hebben we minder graag: rokjes met vlekken, uitgerekte T-shirts, pluizige truitjes, dingen die je gratis kreeg bij de Flair, T-shirts van de plaatselijke drukkerij….

Inschrijven hoeft niet, kom gewoon eens langs voor een drankje en een hapje en wie weet kan je die ‘mooie-enkel-om te zitten’ – schoenen of ‘waar-zat-mijn-verstand-toen-ik-dit-kocht’ – jurkje wisselen voor iets dat je wel past!

Meer info via schoenenenanderekwesties@gmail.com.

 

swishing